Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Szállítási és fizetési feltételeket az Ászf-ben részletesen  megtalálja (a lap alján található).

Szállítási módok:

  1. GLS futárszolgálattal: Kérheti a vásárló a házhozszállítást, melynek értéke eltérő lehet, de a vásárlás folyamán egyértelműen közlése kerül. Illetve kérheti a GLS pontokra történő szállítást, ilyenkor a vásárló a hozzá közeli pontra kérheti a terméket, és vállalja, hogy azt a csomag csomagpontra történő kézbesítését követően ő maga megy érte, és átveszi. Ennek díja 1015 Ft, mely eltérő lehet, ha a csomag túlsúlyos, vagy túlméretes. Fontos kiemelni, hogy nem minden csomagponton van lehetőség bankkártyás fizetésre! 
  2. MPL futárszolgálattal: Erre csak abban az esetben van lehetőség, amennyiben a vásárló ezt kifejezetten írásban kéri, és vállalja ennek többletköltségét.
  3. Személyes átvétel: A vásárlóknak lehetőséget biztosítunk személyes átvételre is, az ÁSZF-ben megjelölt ügyfélszolgálati időben, elétrő esetben előzetes egyeztetés alapján más időpontban is igyekszünk kiszolgálni vásárlóinkat (akár hétvégén is). Átvetéli pontunk: 4075 Görbeháza, Iskola utca 14/B  Sajnos átvételi pontunkon bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. Amennyiben személyesen kívánja átvenni csomagját és bankkártyával fizetne, úgy válassza kérem a Simple Pay bankkártyás fizetést, melynek segítségével a termék vételárát, közvetlenül a vásárlást követően bankkártya adatainak megadásával ki tudja egyenlíteni.

Fizetési módok:

  1. Bankkártyával: közvetlenül a vásárlást követően, OTP Simple Pay akalmazáson keresztül.
  2. Előre utalással: Amennyiben ezt a módot választja úgy először a váráslás során ismerheti meg bakszámla adatainkat, majd pedig a  rendelést visszaigazoló e-mailben ismét elküldjük Önnek adatainkat, és csak az összeg beérkezése után küldjük a terméket, ez a szállítási időt növelheti. Ha valamilyen okból kifolyólag mégsem kapta meg bankszámla adatainkat, és emiatt nem tudja küldeni nekünk a vételárat, kérem jelezze felénk e-mailben az info@hunixworld.hu címen, és mi haladéktalanul orvosoljuk e problémát.
  3. Utánvétel: Ez az egyetlen fizetési mód melynek plusz 300 Ft költsége van, mely a vásárlót terheli. Ebben az esetben a vásárló a csomag átvételekor (akkor is ha csomagpontra kéri és bankkártyával kívánja kiegyenlíteni) teljesíti a rendelt termékek és a szállítás költségének összegét.

 

Árukereső.hu